MUKAVUUS

Esilämmitin lämmittää auton lämpötilan mukavan lämpimäksi juuri haluaamasi aikaan. Voit unohtaa ikkunoiden raappaamisen aamulla tai ja hypätä lämpimään autoon sopivasti esim. treenin jälkeen.

SÄÄSTÄ MOOTTORIA

Autosi esilämmitys erillisen Eberspächer lämmittimen avulla säästää moottoria huomattavasti, sillä sen ansiosta voidaan välttää koneelle ja ympäristölle haitallinen kylmäkäynnistys.

N

TALOUDELLISUUS

Kylmäkäynnistetty moottori kuluttaa huomattavasti enemmän polttoainetta kuin lämmin moottori. Näin ollen moottorin esilämmitys on järkevää myös taloudellisesta näkökulmasta.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Esilämmittimen käyttäminen vähentää luontoon päästettyjä haitallisia aineita, sillä lämmin käynnistäminen aiheuttaa huomattavasti vähemmän päästöjä kuin kylmäkäynnistys.

 

q

TURVALLISUUS

Ikkunoiden huolellinen puhdistaminen on edellytys turvalliselle ajolle talvisin. Esilämmittimen ansiosta tähän ei vaadita enää runsaasti aikaa vievää raappausta ja harjausta.

 

N

HELPPO ASENTAA

Asennamme Eberspächer esilämmittimet rautaisella ammattitaidolla autoon kuin autoon. Ota meihin yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen sekä lämmittimestä että asennuksesta.

OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ!

$

Palvelemme sinua mielellämme

Voit olla meihin yhteydessä vierailemalla toimipisteessämme liikkeen aukioloaikoina, puhelimitse tai käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta.

Eeperi Oy
Avoinna: MA - PE: 08.00 - 16.00
Puhelin: MA - PE: 08.00 - 16.00
Osoite: Yläniitynkatu 18 53550 Lappeenranta
Puhelin: +358102192960
Email: info@eeperi.com

13 + 15 =

Tarjoamme aina kilpailukykyiset hinnat Eberspächer ja Webasto lämmittimille sekä lisävarusteille. Saat meiltä myös Remuc paikannusjärjestelmät sekä asennuspalvelut.

Eeperi Oy | 2315969-8

EEPERI

Puhelin:
(+358) 102 192 960
Käyntiosoite:
Yläniitynkatu 18
53550 Lappeenranta